Dronken Leidenaar opgepakt voor mishandeling en vernieling

Vrijdagavond om 20.00 uur is een 28-jarige man uit Leiden aangehouden voor een mishandeling, vernieling en openbare dronkenschap. De man mishandelde op het Havenplein een 39-jarige man uit Leiden. Na de mishandeling gooide hij een ruit in en verstopte zich achter een muurtje bij de Houtmarkt. Parkeeragenten die getuigen waren van de vernieling wezen de man aan. Het slachtoffer van de mishandeling heeft aangifte gedaan.De 28-jarige man heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en is zaterdag met een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×