Vijf inbraken in Leiden

Zondag kreeg de politie diverse meldingen van inbraken in woningen in Leiden. Op de Wassenaarseweg in Leiden is in een pand van de Leidse Studentenstichting in drie kamers ingebroken. Uit de kamers zijn onder andere foto-apparatuur en telefoons weggenomen. Op de Haagweg zijn de inbrekers in twee woningen geweest. Bij een derde woning op de Haagweg is het bij een poging gebleven. Het is nog onbekend wat er uit de woningen is weggenomen. De inbrekers zijn binnen gekomen door middel van het openbreken van de voordeuren. Alle aangiftes zijn opgenomen en de technisch recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×