Een Centurion tank, zoals de politie woensdag in Noordwijkerhout aantrof.

Politie neemt tank in beslag in Noordwijkerhout

De politie heeft woensdag bij een inval in een bedrijfspand aan de Leidse Vaart in Noordwijkerhout een Centurion-legertank aangetroffen. Naast de tank trof de politie ook verschillende wapens aan, waarvan sommige van zwaar kaliber, en een grote hoeveelheid munitie. Een 44-jarige Katwijker is in het pand aangehouden.

In Katwijk is de woning van de verdachte doorzocht. Ook daar werden wapens en munitie aangetroffen. De Koninklijke Lucht- en Landmacht onderzoekt en ontmantelt de wapens. De legertank is door de Koninklijke Landmacht afgevoerd.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×