Aanhouding na mishandeling

De politie heeft donderdagavond een 16-jarige Leidenaar aangehouden op de Haarlemmerstraat. Twee agenten liepen in burger tijdens de koopavond over de Haarlemmerstraat om toezicht te houden op eventuele overlast. Zij zagen hoe drie jongens een 14-jarige Leidenaar mishandelden. De politie kon een 16-jarige Leidenaar direct aanhouden. Een tweede verdachte is gedurende korte tijd achtervolgd. Hierbij zijn ook twee agenten te paard ingezet die op de Haarlemmerstraat surveilleerden. De achtervolging ging via Haarlemmerstraat, Jan Vossensteeg, Van der Werfstraat naar de Lange Mare. Een onbekende persoon heeft de verdachte hier een lift op de bagagedrager van zijn fiets gegeven. Een van de agenten heeft de achtervolging ingezet op een snorfiets, geleend van een omstander. De verdachte wist echter uiteindelijk te ontkomen. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden omdat de 14-jarige Leidenaar een ander zou hebben geslagen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×