Inbraakgolf teistert Leiden

In een woning aan de Scilladuin is donderdagochtend rond 10.00 uur ingebroken. Een buurtbewoner zag dat een deur van de woning was opengebroken. Zij waarschuwde onmiddellijk de politie. De gehele woning is doorzocht. Het is nog niet bekend wat is weggenomen. Ook bij een flatwoning aan de Kanaalweg is donderdagochtend ingebroken. Men is vermoedelijk door flipperen binnengekomen. Men heeft onder andere een walkman, een portemonnee, een tas, een mobiele telefoon en geld meegenomen. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet thuis. Tenslotte werd ook in een flatwoning aan de Hoflaan donderdag overdag ingebroken. Men is vermoedelijk door flipperen binnengekomen. De hele woning is doorzocht. Men heeft een videocamera en een mobiele telefoon weggenomen. De bewoners bemerkten de inbraak bij thuiskomst.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×