Kunst- & Vliegwerk exposeert in stadhuis

Het Leidse Atelier ‘KunSt-& VlieGwerk’ exposeert nog tot 10 april werkstukken van verstandelijk gehandicapte kunstenaars in de bibliotheek van het stadhuis. De kunstenaars exposeren recent gemaakte kleine werkstukken. Deze werkstukken zijn oorspronkelijk en tonen een vorm van dagelijkse betrokkenheid van de kunstenaars met hun omgeving; soms ook een verterende terugblik naar hun jeugd.

Het Atelier `kunSt-& VlieGwerk` is gevestigd aan de Sint Jorissteeg 22-23 in Leiden en dagelijks geopend van 10.00 -16.30 uur (behalve zondag`s). ‘KunSt-& VlieGwerk’ begeleidt een twintigtal kunstenaars. De docenten, verbonden aan het atelier, zijn beeldende kunstenaars, zoals Rob van `t Zelfde, Willem Bom en Huib van den Wijngaard. De exposerende kunstenaars zijn: – Hans Neuteboom – Ankie Dekker – Yvone Sennef – Gertrude Kwestro – Jacoline Molema – Andre Jungerius

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×