Bloedbank verhuist naar Leiden

De bloedbank in Leiden verhuist vandaag (vrijdag) naar een nieuw pand aan de Plesmanlaan, naast het Leids Universitair Medisch Centrum. In de nieuwbouwlocatie komt onder andere een groot donorcentrum voor Leidse bloeddonoren. Ook een belangrijke productie-afdeling van de bloedbank verhuist van de Leyweg in Den Haag naar het nieuwe gebouw in Leiden.

Naast de bloedbank zullen ook een Militaire Bloedbank en Europdonor in het pand gehuisvest worden. Leidse bloeddonoren kunnen vanaf aanstaande dinsdag terecht op de eerste verdieping van het nieuwe gebouw aan de Plesmanlaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×