Dennis Weening, nu nog presentator bij TV West

Dennis Weening van TV West naar Veronica

Dennis Weening is één van de nieuwe gezichten van Veronica. Eind mei zal de 25-jarige Dennis een jongerenprogramma bij Veronica televisie presenteren, zo meldt die omroep op haar website. Voor de kijkers van het regionale televisiestation TV West zal hij geen vreemde zijn. Hij presenteerde voor die zender het muziekprogramma `Westpop`. “Bij Veronica kan ik mezelf zijn. Dat moet ook, anders werkt het niet voor mij. Ik kan zelf invulling geven aan het programma. Alles gebeurt in overleg met mij,” aldus Dennis.

Met de overstap naar Veronica maakt hij zijn landelijk debuut. “Veronica heeft veel vertrouwen in mij als presentator.” Met zijn overstap naar Veronica neemt hij zijn eigen cameramensen mee. “We zijn erg goed op elkaar ingesteld en ze voelen precies aan wat ik doe.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×