Cursus Islam in De Bakkerij

De Leidse Hoed, een podium voor cultuur, samenleving, levensvisie en religie, waarin Kerken en Humanistisch Verbond samenwerken, heeft de schrijfster Sajidah Abdus Sattar gecontracteerd om aan de hand van haar boek ‘Islam voor beginners, een heldere inleiding tot de wereld van de Islam’ in twee avonden onze kennis over de Islam te vergroten en ons een kijkje te geven in de belevingswereld van moslims. Sajidah Abdus Sattar is publiciste en woordvoerster van de Nederlandse Moslimraad. Zij is actief betrokken bij de emancipatie van moslims in Nederland.

De avonden worden gehouden op maandag 15 en maandag 29 april 2002 om 20.00 uur in ‘De Bakkerij’, Oude Rijn 44 B in Leiden. Ze zijn voor iedereen vrij toegankelijk, maar een bijdrage na afloop is welkom om ervoor te zorgen dat de Leidse Hoed in staat blijft om programma’s aan te bieden. Als u erbij wilt zijn, kunt u zich tijdens kantooruren opgeven bij de receptie van ‘De Bakkerij’, tel. 071 5144965.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×