Leiden heeft nieuw college

De onderhandelaars van PvdA, VVD, GroenLinks en D66 hebben overeenstemming bereikt over de vorming van een nieuw college. De onderhandelaars verwachten het collegeprogramma eind deze week af te ronden. De benoeming van de wethouders zal in de raadsvergadering van 14 mei plaatsvinden. In het nieuwe college verandert weinig. Het aantal wethouders per partij blijft gelijk, voor GroenLinks wordt Mohammed Rabbae wethouder van o.m. Sociale Zaken.

De VVD en de PvdA leveren in het nieuwe college allebei twee wethouders, D66 en GroenLinks beiden één. Ook de portefeuilleverdeling wijzigt hoegenaamd niet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×