Debat Zalm en Vliegenthart bij Quintus

Op woensdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, gaan Gerrit Zalm (VVD, Minister van Financiën) en Margo Vliegenthart (PvdA, Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn & Sport) met elkaar in debat in de sociëteit van de Leidse studentenvereniging Quintus. Alle belangstellenden zijn daarbij welkom.

Zalm en Vliegenthart gaan met elkaar en met de zaal in discussie over o.a. de politieke actualiteit, de vergrijzing en de zorg. Een belangrijke vraag die aan de orde komt is: hoe zorgen we ervoor dat we samen prettig oud worden in Nederland, en wat moet je daar nú voor regelen? Datum : Woensdag 1 mei Tijd: 20.00 – 21.30 uur (zaal open: 19.30 uur) Plaats: Sociëteitszaal Quintus, Boommarkt 5a, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×