Politie zoekt getuigen overval

In een woning aan de Gerda Brautigamsingel is donderdag 25 april rond 18.00 uur een overval gepleegd. In de woning waren twee vrouwen en een meisje van twee jaar aanwezig. De vrouwen en het meisje zijn door de overvallers, drie of vier mannen, gekneveld. De overvallers waren gewapend met messen.

Een van de vrouwen wist zichzelf los te maken, nadat de mannen weg waren gegaan. Zij heeft vervolgens hulp ingeroepen. Het is nog niet bekend of de overvallers iets hebben meegenomen. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie kunnen geven over de overvallers, bijvoorbeeld over het gebruikte voertuig. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau aan de Langegracht 11 of via telefoonnummer 071-5258657.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×