Verdachten van mishandeling aangehouden

De politie heeft vrijdagmiddag twee jongens van 15 jaar uit Leiden en Voorschoten en een 21-jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 16-jarige plaatsgenoot. De 16-jarige zou omstreeks 12.50 uur nabij de Klokpoort door de drie van zijn fiets getrokken zijn. Vervolgens werd hij geslagen en geschopt.

De verdachten zijn hierna weggelopen in de richting van de Haarlemmerstraat. De gealarmeerde politie kon de drie verdachten in de omgeving aanhouden. De Leidenaar liep letsel op aan het gezicht en vermoedelijk een lichte hersenschudding. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×