Vier gewonden bij botsing op vluchtstrook

Een 28-jarige automobilist uit Rotterdam reed op koninginnedag rond 06.20 uur tegen een op de vluchtstrook van de Rijksweg A4 stilstaande auto van een inwoner uit Den Haag aan. Bij dit ongeval raakten vier inzittenden van de Rotterdammer gewond. Met onbekend letsel zijn zij overgebracht naar het LUMC. De politie hield de Rotterdamse bestuurder aan als verdachte voor het rijden onder invloed. Aan het bureau onderging hij een ademanalyse. De uitslag daarvan was 395 ug/l. Te veel. In het verkeer is de limiet 220 ug/l. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×