Plantenmarkt bij de Leidse Hortus botanicus

Op zaterdag 11 mei wordt op de Sterrenwachtlaan achter de Hortus botanicus in Leiden weer een groots opgezette plantenmarkt gehouden. Deze plantenmarkt is uitgegroeid tot een van de grootste in het westen van Nederland. Voor de ware planten- en tuinliefhebber is er veel te vinden aan minder bekende, maar erg mooie en interessante planten voor de tuin.

Er zijn rotsplanten, heesters, bomen, rozen, hosta`s, bijendrachtplanten, cactussen, vetplanten, uitheemse bolgewassen, stinkbloemen als Amorphophallus en nog vele andere plantensoorten die nou eens niet bij alle tuincentra op de tafels staan. Zo hoort het ook bij de oudste Botanische Tuin van Nederland.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×