Verbetering veiligheid Lammenschansweg

De verkeersveiligheid op de Lammenschansweg wordt verbeterd. Vanaf 15 mei is daardoor het kruispunt Lammenschansweg-Koninginnelaan-Zeemanlaan vijf weken lang niet toegankelijk voor verkeer. Op het kruispunt Lammenschansweg-Koninginnelaan-Zeemanlaan worden bij de fiets en voetgangers oversteekplaatsen drempels aangelegd. De werkzaamheden beginnen op woensdag 15 mei. Op vrijdag 7 juni moet het project afgerond zijn en is het kruispunt weer open voor verkeer. Vanaf 15 mei tot en met 7 juni is over het kruispunt geen autoverkeer mogelijk van de Lammenschansweg richting Koninginnelaan en Zeemanlaan en andersom. Het autoverkeer van de Koninginnelaan wordt omgeleid via de Zoeterwoudseweg en de Tomatenstraat. Het autoverkeer van de Zeemanlaan wordt omgeleid via de Van `t Hofstraat en de De Sitterlaan. Ook de stadsbussen die gebruikelijk via de Koninginnelaan rijden, worden omgeleid via de Zoeterwoudsesingel en de Tomatenstraat.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×