Weer bedreigingen bij Eurodusnie

Eurodusnie in Leiden heeft zondagavond opnieuw veel dreigtelefoontjes en -emails gekregen. Volgens het anarchistisch collectief kwam deze golf van protest nadat het persbureau ANP abusievelijk had gemeld dat de Biologische Bakkers Brigade is aangesloten bij Eurodusnie. Volgens een woordvoerder is de Bakkers Brigade verantwoordelijk voor het taartincident rond Pim Fortuyn, maar niet verbonden met Eurodusnie. Door de foutieve berichtgeving zouden de panden en mensen van Eurodusnie in Leiden gevaar lopen. Overigens staat de verklaring waarin de taart-actie van de Biologische Bakkers Brigade (BBB) wordt opgeeist wel degelijk op de website van Eurodusnie.

Vrijdagnacht werden twee panden vernield door een knokploeg. Eurodusnie noemt het verder absurd, dat er een link wordt gezocht tussen het taartincident en de moord op Pim Fortuyn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×