14-Jarige straatrover opgepakt

Vandaag, 16 mei, wordt een 14-jarige jongen uit Leiden voorgeleid voor de officier van justitie. De jongen wordt ervan verdacht met een vriend begin deze maand een jongen te hebben bedreigd en beroofd. Op de Aert van Neslaan werd op 5 mei, ’s avonds, een 17-jarige jongen uit Voorschoten lastig gevallen en geschopt en geslagen. Zijn mobiele telefoon werd afgepakt. De jongen uit Voorschoten heeft bij de politie aangifte gedaan. In het onderzoek dat de politie deed, werd de identiteit van de verdachte bekend. De politie zal de vriend van de verdachte nog spreken over zijn aandeel in de beroving.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×