Bewoner lichtgewond bij winkelbrand Nieuwe Rijn

Zondagmorgen rond 09.00 uur werd een brand ontdekt in een winkel aan de Nieuwe Rijn. Een 30- jarige man die boven de winkel woont, werd wakker van het inbraakalarm. Bij onderzoek bleek dat in de winkel brand was uitgebroken. Drie paspoppen die in de etalage stonden hadden vlamgevat.

Nadat de bewoner twee paspoppen op straat gegooid had werd de brand verder geblust door water en poederblussers van buren. De bewoner heeft lichte brandwonden opgelopen. Het vermoeden bestaat dat de brand ontstaan is door het naar beneden komen van een onderdeel van een halogeenspot die boven een pop hing.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×