Getuigenoproep politie

Een nog onbekend gebleven automobilist reed op woensdag 29 mei rond 01.00 uur op de rotonde Industrieweg/Koningin Julianalaan in Katwijk een 18-jarige jongen uit Katwijk op zijn fiets aan. De automobilist stopte niet maar reed door. De jongen wist, licht gewond, op eigen kracht thuis te komen. Daarna is hij aan zijn verwondingen, schaafwonden in het gezicht en een wond aan zijn vinger, in het LUMC behandeld. De automobilist die met gedoofde lichten in een donkergroene of donkerblauwe Opel reed heeft zich tot op heden nog niet bij de politie gemeld. De politie is op zoek naar hem. Eventuele getuigen kunnen zich bij de politie melden. Zij kunnen daarvoor bellen 0900-8844 (lokaal tarief).

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×