Jongen uit Zoeterwoude gepakt voor inbraakpoging

Zaterdagnacht om 04.00 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Zoeterwoude-dorp aangehouden nadat hij betrapt was bij een poging tot inbraak. De jongen had geprobeerd in te breken bij een woning op de Middelweg in Leiden toen getuigen dit zagen en de politie belde. De snel aanwezige politieagenten zagen de verdachte in de buurt van de Middelweg lopen. Toen de verdachte de politie zag, zette hij het op een rennen. De agenten konden de verdachte na een korte achtervolging aanhouden. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten. De recherche zal een onderzoek in stellen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×