Drie arrestaties bij ruzie Zijlsingel

Door nog onbekende reden onstond zondagmiddag rond 17.50 uur een schermutseling tussen een groep personen op de Zijlsingel. Diverse personen gingen elkaar te lijf. De geallarmeerde politie probeerde de zaak te sussen. Een 27-jarige Leidenaar gooide echter een bierglas in de richting van de agenten en deelde een vuistslag uit. Hij werd daarop aangehouden. De vader en de zoon van de verdachte, respectievelijk 55 en 30 jaar, wilden deze aanhouding echter belemmeren. Ook zij werden vervolgens aangehouden. De drie werden overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal zijn de vader en zoon weer heengezonden. De 27-jarige verdachte blijft nog ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×