Fiets met geweld ontvreemd

Maandagavond werd op de Korevaarstraat de fiets van een 15-jarige jongen gestolen door een nog onbekende vrouw en man. Een eerste poging van het tweetal mislukte doordat een passerende 27-jarige man en 19-jarige vrouw uit Leiden, tussenbeide kwamen. Het tweetal reageerde zich vervolgens af op de 27-jarige man. Hij werd beetgepakt en tegen de grond geduwd. Daar werd hij nagenoeg gewurgd. De fietser schoot nu zijn helper weer te hulp. Dat was het moment waarop de onbekende vrouw kans zag om op zijn fiets weg te rijden. De onbekende man wist vervolgens ook te ontkomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×