Inloopochtend bij ROC Leiden op 21 juni

Leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding kunnen vrijdagochtend 21 juni van 9 tot 12 uur de opleidingsunits van ROC Leiden bezoeken. Op elke locatie kunnen de bezoekers vragen stellen aan de docenten en informatie krijgen over het opleidingsaanbod en de toelatingseisen. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Veel leerlingen blijken de opleidingskeuze uit te stellen tot na de examens. Deze groep kan tijdens de ROC Leiden inloopochtend alsnog de nodige informatie krijgen om een goede keus te maken. Voor meer informatie over de inloopochtend en de diverse locaties, kijk op www.rocleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×