Zeven gewonden bij botsing A4

Op de snelweg A4 richting Amsterdam heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag een flinke botsing voorgedaan. Volgens onbevestigde berichten zijn zeven mensen gewondgeraakt, van wie er een ernstig letsel zou hebben opgelopen.

Het ongeval gebeurde rond 00.40 uur aan de Haarlemmermeerse kant van het Ringvaartaquaduct. Er gingen zeker zeven ambulances en een mobiel medisch team naar de A4. Bij het ongeval waren drie auto`s betrokken. De politie zou een automobilist hebben aangehouden, die met hoge snelheid roekeloos over de snelweg zou hebben gereden. In verband met de ravage werd de A4 in de richting van Amsterdam afgesloten tussen Roelofarendsveen en knooppunt Burgerveen. Tot diep in de nacht stond er file tussen Hoogmade en Roelofarendsveen. Tegen de ochtend is de rijbaan weer opengesteld voor het verkeer.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×