Drie aanhoudingen na mishandeling in park

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag, rond 01.30 uur, drie mannen van 19 jaar uit Katwijk, Duiven en Leiden aangehouden op verdenking van mishandeling van twee mannen. Een van hen, een 27-jarige man uit Uithoorn, heeft inmiddels aangifte gedaan. De ander verkeerde te veel onder invloed van alcohol om een verklaring af te kunnen leggen. Het tweetal zou in het Noorderplantsoen door het drietal met bierflesjes zijn geslagen om onbekende reden. De Uithoorner hield hier een snee op het hoofd aan over. De ander had een dichtgeslagen oog en gescheurde kleding. De politie onderzoekt de zaak.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×