Leidenaar wethouder in Warmond

Leidenaar Hans van Klinken (49) volgt de onlangs afgetreden Henk Vergeer op als wethouder voor de partij Warmond @nders. Donderdagavond wordt van Klinken voorgedragen tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Van Klinken werkt als freelance-journalist voor verschillende vakbladen. In het verleden was hij onder meer galeriehouder in Leiden en bestuurslid van Omroep Rijnland, de voorganger van Omroep Holland Centraal. Als wethouder krijgt Van Klinken Cultuur, Economische Zaken, Onderwijs, Openbare Werken, Sociale Zaken, Sport en Recreatie, Verkeer en Vervoer, Volksgezondheid en Welzijn in zijn portefeuille.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×