Burgemeester Meltzer

Als een verloren engeltje streek ze onlangs neer op de lege plek van het bordes van het Leidse stadhuis, maar haar ambities reiken verder. De Leidse Politica Pink Meltzer (duo-raadslid van LWG/ De Groenen) wil burgemeester van Leiden worden.

Onlangs bracht Pink een bezoek aan Eurodusnie en al snel ging de discussie over de profielschets van de nieuwe burgemeester. Eurodusnie wil zelf een profielschets opstellen en een kandidaat voordragen. Burgemeestersdochter Pink Meltzer voelt daar wel voor, hoewel ze de functie van burgemeester liever samen met iemand anders zou doen. “Als die ander dan de financiele belangen behartigt, doe ik het representatieve gedeelte wel”, aldus Pink terwijl ze samen met haar dochter koffie en drankjes staat te verkopen op de Beestenmarkt.

Vandaag is ze door Waterdag-organisator Peter Labruyere gestrikt om een van de tenten te bemensen. Een uiterst representatieve functie die Pink inderdaad goed afgaat.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×