Rick Buddenberg.

Concept profielschets Leidse burgemeester

Zaterdag kan iedereen vanaf 12.00 uur terecht in de Burgerzaal van het stadhuis in Leiden om te reageren op de concept-profielschets die door de gemeente is opgesteld. Ook kunnen er vragen worden gesteld aan raadsleden van alle fracties.

Ook zal onder andere Rick Buddenberg vertellen over zijn ervaringen bij het burgemeestersreferendum in Vlaardingen dat gelijk met de gemeenteraadsverkiezingen werd gehouden. Buddenberg, tot voor kort burgemeester van Sassenheim, verloor de strijd in Vlaardingen, maar is sinds enkele weken burgemeester van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×