Waal: "Regionale herindeling per 1-1-2004"

Waarnemend burgemeester van Sassenheim, de Leidenaar Cees Waal, verwacht dat de fusie tussen Sassenheim, Voorhout en Warmond op 1 januari 2004 een feit is. Waal is, net als zijn voorganger Buddenburg, warm voorstander van het samengaan van een aantal dorpen in de regio.

In ieder geval moet volgens Waal ruim voor de provinciale verkiezingen van volgend jaar de knoop zijn doorgehakt. Ook vindt hij dat de provincie het fusieproces veel meer moet sturen dat tot nu toe het geval is. Hij wijdt het gebrek aan regie van de provincie aan onervarenheid van leden van Gedeputeerde Staten. Waal zei dat in Rondom de Raad, het politieke programma van Holland Centraal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×