Foto`s: Chris van den Bos

Brand bij kapperszaak op Breestraat

In het kantoor van een kapperszaak aan de Breestraat heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De eigenaar van de kapperszaak, een 31-jarige Leidenaar zag rond 20.20 uur vlammen uit het kantoor komen. Hij vluchtte met zijn vrouw en hun één jaar oude kind de bovenwoning uit. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand al rond 20.30 uur onder controle. Het kantoor is helemaal uitgebrand.

Ambulancepersoneel heeft het gezin ter plekke onderzocht, maar iedereen bleek ongedeerd te zijn. Hoewel de politie er in eerste instantie vanuit ging dat het gezin de nacht elders zou moeten doorbrengen in verband met rook- en waterschade aan hun woning, wezen metingen later uit de men toch gewoon weer naar huis kon. De oorzaak en het schadebedrag zijn nog niet bekend.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×