Debat over OZB via Holland Centraal

Aanstaande vrijdagavond gaan Gerard van Hees (GroenLinks) en Jan-Jaap de Haan (CDA) in Rondom de Raad in debat over de voor- en/of nadelen voor Leiden van de afschaffing van de Onroerende Zaak Belasting. Beide partijen dienden onlangs een motie in naar aanleiding van het collegestandpunt hierover in de Leidse perspectiefnota. Die van GroenLinks sneuvelde, de CDA-motie werd wel aangenomen. Waar de schoen wringt, is vrijdag te beluisteren op Radio Holland Centraal via 105.7 FM of kabel 88.1. Gespreksleider is Chris de Waard.

Verder in de uitzending onder andere een gesprek met de nieuwe VVD-wethouder Alexander Geertsema (onder voorbehoud).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×