Politie Leiden waarschuwt voor auto-inbraken

In de afgelopen tien weken is alleen al in Leiden-Zuid 98 keer aangifte gedaan van autoinbraak. Het aantal autoinbraken in heel Leiden ligt nog hoger. Bij de inbraken werden met name audioapparatuur en mobiele telefoons buitgemaakt. Het advies van de politie: “Niets erin… Niets eruit!”

Door de ruiten van de portieren in te slaan of het slot te forceren wist(en) de inbreker(s) de goederen weg te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat de inbraken over de dag verspreid worden gepleegd met een piek op de donderdag, vrijdag en de zaterdag. Het bikersteam van het politie district Leiden-Voorschoten zal met name op deze dagen extra surveilleren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×