Aanhouding verdachte geweld

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige Fransman aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 20-jarige Leidenaar. De twee kregen ruzie in een cafe. Hierbij zou de Fransman mogelijk een glas in het gezicht van de Leidenaar hebben geduwd, waarop de Leidenaar hem in het gezicht geslagen zou hebben. Hierna is de Fransman naar buiten gelopen en zijn andere bezoekers hem achterna gegaan. Op de 2e Binnenvestgracht is hij vervolgens aangehouden en overgedragen aan de politie. Zowel de verdachte als de Leidenaar moesten in het ziekenhuis behandeld worden aan hun verwondingen. De Leidenaar heeft aangifte gedaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×