Veel hinder voor treinverkeer

Het treinverkeer in de regio heeft gisteren veel last gehad van het slechte weer. Door blikseminslag reden er tussen Leiden en Haarlem geen treinen. De NS zette bussen in. Pas tegen het einde van de middag kwam het treinverkeer weer langzaam op gang. Om 21.00 uur werd het treinverkeer opnieuw stilgelegd. Ditmaal omdat de NS dringende herstelwerkzaamheden moest laten uitvoeren in verband met blixeminslag. Opnieuw werden er bussen ingezet.

Ook het treinverkeer tussen Leiden en Schiphol moest enige tijd worden stilgelegd. Rond 18.00 uur was een auto op het spoor gestrand. De NS legde het treinverkeer stil, reizigers liepen tot drie kwartier vertraging op. Rond 18.30 uur werd het treinverkeer hervat. Even na 19.00 uur was het weer raak. Door een aanrijding met een persoon reden er tussen Leiden en Utrecht geen treinen. Reizigers moesten omrijden via Den Haag en Gouda.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×