Zwaar beschonken man naar LUMC

De politie hield zaterdagmiddag op de Churchilllaan een 42-jarige automobilist uit Zoetermeer aan. De man bleek stomdronken achter het stuur te zitten. Een medeweggebruiker alarmeerde de politie en dirigeerde de politie naar de plaats waar hij reed. Aan het bureau deed de man een ademanalyse. De uitslag daarvan was 1485 ug/l. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Agenten kwamen er even later achter dat het rijbewijs van de verdachte al eerder voor een dergelijk feit was ingevorderd. Aan het bureau begon de verdachte verschijnselen van alcoholvergiftiging te vertonen. Hij werd overgebracht naar het LUMC.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×