“De sleutels voor opgeruimd wonen"

Woningbouwvereniging De Sleutels heeft woensdag in Leiden Noord het startsein gegeven voor een actie met de titel “De sleutels voor opgeruimd wonen”. Deze ging gepaard met een officieel gedeelte met muziek en een luchtkussen voor de kinderen in de Marnixstraat.

Tijdens de actie worden de portieken in de Hoven schoongemaakt en volgt er een enquête onder de bewoners over de schoonmaak door een schoonmaakbedrijf. Verder komt er een zogenaamde “nulbeurt” waarbij kleine reparaties worden uitgevoerd en alle trappenhuizen worden geschilderd. Andere zaken die worden aangepakt zijn onder andere de mogelijkheid voor bewoners van de Pieter Bothstraat om een CV te laten plaatsen en de ontwikkeling van een aanbod voor veiligheidsvoorzieningen. Zakgeldjongeren gaan aan de slag in de Hoven. De Sleutels is de actie gestart aan de hand van de uitkomsten van het “huisbezoekproject” dat is uitgevoerd. Daaruit bleek dat mensen in de wijk redelijk naar hun zin wonen, maar wel nog de nodige wensen hadden. Deze worden nu voortvarend aangepakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×