Dronken automobilisten betrapt

Op de Langegracht zagen agenten in de nacht van zaterdag op zondag om 02.50 uur een vrouw rakelings langs geparkeerde auto’s slingeren. De agenten slaagden erin haar auto aan de kant te zetten op de Oude Singel. De bestuurster, een 30-jarige Leidse was behoorlijk onder invloed. Op het bureau blies zij 900 ug/l. Zij kreeg een rijverbod, haar rijbewijs werd ingevorderd en zij kreeg een proces-verbaal. Op de Herensingel werd een 21-jarige inwoner van Leiderdorp ook die nacht aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau blies de verdachte 525 ug/l. Ook hij kreeg een rijverbod en een verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×