Drie prijzen voor Show- en drumfanfare AMIGO

De Show- en Drumfanfare AMIGO heeft zondag maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept tijdens een internationaal topconcours in de Efteling.

Op het onderdeel marswedstrijden behaalde zij de eerste prijs met 81,7 punten met de marsen Arsenal en Nationale Emblem. Tijdens de showwedstijden werd met de nieuwe show `Different Disney` eveneens de eerste prijs behaald met 85 punten. Tenslotte beloonde de jury Peter Bol met de dagprijs voor de beste tambourmaitre. In Leiden is AMIGO (Alles Met Inzet, Geloof en Overtuiging) weer te zien en horen op 2 en 3 oktober. Meer info op www.amigo-leiden.nl

Leiden amigo


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×