Opslagplaats drugs ontdekt

In een garagebox van een flat aan de Leededwarsstraat in Leiden is in de nacht van dinsdag op woensdag een opslagplaats voor chemische stoffen ontdekt. Volgens de politie Hollands Midden gaat het waarschijnlijk om stoffen die gebruikt kunnen worden om synthetische drugs te produceren. Het zou gaan om honderd vaten met daarin in totaal tweeduizend liter vloeistof. De stoffen worden nog verder onderzocht. De politie kwam de garagebox op het spoor dankzij tips van buurtbewoners. Die zagen dat drie personen zich verdacht ophielden bij de garageboxen en uiteindelijk plotseling wegrenden, nog voordat de politie kwam. De deur van de box met de vaten stond wagenwijd open. Update donderdag 19-09-2002 De chemische stoffen die in de nacht van dinsdag op woensdag in een garagebox van een flat aan de Leededwarsstraat in Leiden zijn gevonden, dienden inderdaad voor het vervaardigen van synthetische drugs. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×