`Krasse knar` slaat agent in gezicht

De politie heeft vanmorgen een 60-jarige Leidenaar aangehouden. Surveillerende agenten op de Haarlemmerstraat spraken de fietser aan en wilden hem een bekeuring geven voor het fietsen in een voetgangersgebied. Toen de fietser tot twee keer toe aanstalte maakte om door te rijden, besloten de agenten hem aan te houden. De fietser bleef zich ook tijdens de aanhouding verzetten en sloeg één van de agenten in het gezicht. Met behulp van twee omstanders wisten de agenten de fietser in de handboeien te slaan. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×