Strengere regels kaartverkoop VVV

Begin van de maand waren de 10.000 kaarten voor het concert dat Bruce Springsteen binnenkort geeft in Ahoy binnen de korste keren uitverkocht. Talloze fans visten achter het net. Zo ook in Leiden. De Nederlandse Springsteen fanclub Be True wees met de beschuldigende vinger naar Leiden Promotie VVV. Medewerkers van het voorverkoopadres zouden tientallen kaarten voor zichzelf hebben achtergehouden.

Directeur Tjeerd Scheffer erkende dat de eigen medewerkers maximaal twee kaarten per persoon mogen kopen. Naar aanleiding van klachten van Be True verscherpt Ticket Service, de instantie die de kaarten verspreid onder de voorverkoopadressen, nu de contracten. Als VVV-medewerkers in de toekomst opnieuw kaarten achterhouden zet het Leiden Promotie VVV dat contract op het spel. Ticket Service liet dat zondagavond weten in het KRO-televisieprogramma Ook Dat Nog.

Ticket Service wil hiermee vooral voorkomen dat de kaarten voor veel geld op de zwarte markt worden aangeboden. Kaarten voor populaire concerten doen in het zwarte circuit al snel 100 euro.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×