Twee zwaargewonden bij ongeval Oegstgeest

Bij een ongeval op de Haarlemmertrekvaart in Oegstgeest zijn vannacht twee mannen uit Leiderdorp zwaar gewond geraakt toen hun auto frontaal op een tegenligger botste. Rond 2.10 uur verloor de 22-jarige bestuurder bij het Tolhuis in Oegstgeest de macht over het stuur en botste op de auto van een 34-jarige automobilist uit Hoofddorp. Deze laatste raakte slechts lichtgewond. De Haarlemmertrekvaart was enkele uren voor verkeer gesloten.

De politie was snel ter plaatse en constateerde dat de automobilist en zijn passagier uit Leiderdorp bekneld zaten en buiten bewustzijn waren. De brandweer heeft beide mannen uit hun voertuig bevrijd en de ambulance heeft de slachtoffers met zwaar hoofdletsel naar het LUMC in Leiden gebracht. De bestuurder uit Hoofddorp raakte lichtgewond en is voor onderzoek naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp gebracht.

De verkeersdienst van de politie zal vandaag bij daglicht de beide voertuigen technisch onderzoeken en foto’s op de plaats van de aanrijding nemen om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×