Leiden krijgt BBQ restaurant

Op vrijdag 4 oktober opent Gonzales Barbecue Restaurants haar deuren in Leiden. In het nieuwe restaurant op de hoek van het Havenplein en de Haarlemmerstraat kan men onbeperkt barbequen voor een vaste prijs. Elke tafel heeft zijn eigen barbeque. Leiden is de 21e Gonzales vestiging in een reeks van vijftig die in Nederland geopend worden.

“Het is eigenlijk een avondje vakantie”, zegt Ruud Klinkers, geestelijk vader van de landelijke franchise-organisatie Gonzales Barbecue Restaurants. “Barbequen doen de gasten, net als in de tuin, zelf. Want elke tafel heeft zijn eigen barbecue ingebouwd, een afzuigkap voor de luchtjes en een set spiesen”. Kinderen betalen een lagere prijs. Hoe korter, hoe goedkoper. Het restaurant wordt geleid door de bekende Leidse horecaondernemers John en Layla de Vries, voormalige uitbaters van Grand Café Bacchus aan de Breestraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×