Nieuwe directeur GGD

De GGD Zuid-Holland Noord heeft nieuwe directeur. Vandaag begint de heer J.M.M. de Gouw als opvolger van mevrouw Jonkers die de GGD op 1 april heeft verlaten. Met de heer De Gouw krijgt de GGD Zuid-Holland Noord een directeur met ruime ervaring op het gebied van zorgbeleid.

De heer De Gouw is 45 jaar, arts en sinds 1999 directeur van het Tympaan Instituut. Het Tympaan Instituut, instituut voor zorgbeleid in Zuid-Holland, is in 1999 ontstaan als gevolg van het samengaan van de Provinciale Raad voor de Volksgezondheid, het Provinciaal Samenwerkingsorgaan Gehandicaptenbeleid en de Zuid-Hollandse Raad voor het Ouderenbeleid, alle werkzaam op het gebied van zorgbeleid in brede zin. Daarvoor was de heer De Gouw gedurende acht jaar adjunct-directeur van de Provinciale Raad.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×