Ruim 5000 Leidenaren tekenen condoleanceregister

In totaal hebben 5403 Leidenaren hun handtekening gezet in de condoleanceregisters voor Prins Claus. De registers waren in alle 11 buurt- en clubhuizen, acht centra voor bejaardenhuisvesting, het Stadsbouwhuis en het Stadhuis neergelegd. Velen hebben op speciale wijze hun gevoelens onder woorden gebracht. De meeste handtekeningen zijn in het stadhuis gezet (ruim 2000).

De gebundelde registers worden aangeboden aan Commissaris van de Koningin Franssen, die ervoor zal zorgen dat alle registers van de Zuid-Hollandse gemeenten via het ministerie van Binnenlandse Zaken bij de Koninklijke Familie terechtkomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×