Meisje (11) aangerand; getuigen gezocht

Op woensdag 9 oktober om 12.30 uur is op de Betty van Niftrikweg in Leiden een 11-jarig meisje uit Leiden door een nog onbekende dader aangerand. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt. Het meisje reed op haar fiets op het fietspad op de hoek van de B. Van Niftrikweg en de Rijndijk toen een ongeveer 30-jarige man het meisje van haar fiets sleurde en de bosjes naast het fietspad in trok. Dit zijn de bosjes van het Anne Frankpark. In de bosjes heeft de dader het meisje onzedelijk betast. Het meisje ging hard gillen waarna de dader in onbekende richting is weggelopen. Niet bekend is of de dader met een vervoermiddel was.

Getuigen van deze aanranding worden verzocht contact op te nemen met de sociale jeugd- en zedenpolitie van de Politie Hollands Midden op tel. Nr. 0900-8844

Signalement van de dader:

Blanke man, leeftijd ongeveer 30-35 jaar, lengte 180 cm, normaal postuur, kort donker blond,stijl haar met grijze haren ter hoogte van zijn oren. De man droeg een blauwe spijkerbroek met een blauw shirt met lange mouwen en knoopjes aan de voorzijde.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×