Paranormaalbeurs in de Pieterskerk

Komend weekend is er in de Pieterskerk een paranormaalbeurs. Tijdens de beurs zijn er vele standhouders die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken.

Op de beurs kan men onder andere een aurafoto laten maken, waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is. Ook kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen.

In een aparte zaal worden lezingen over verschillende onderwerpen gegeven. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Meer info op www.paraview.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×