De amerikaanse ambassadeur J. Sobel en zijn vrouw.

Amerikaanse ambassadeur bezoekt Bio Science Park

Vanmiddag heeft de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, de heer Sobel, het Bio Science Park in Leiden bezocht. Het bezoek vond plaats op uitnodiging van de gemeente Leiden.

Sobel werd ontvangen door burgemeester Lemstra en wethouder Geertsema (Economische Zaken). De heer Sobel heeft een bezoek gebracht aan museum Naturalis en aan twee bedrijven in het Bio Science Park: Centocor en Crucell N.V. Tijdens het bezoek aan Centocor is onder andere de mogelijke uitbreiding van het bedrijf in het Bio Science Park aan de orde gekomen.

Ook hebben de Leidse bestuurders, de Amerikaanse gasten en de bedrijven gesproken over de waarde die het Leidse Bio Science Park kan hebben voor bedrijven op het gebied van biotechnologie. De Leidse gastheren hielden een warm pleidooi bij ambassadeur Sobel om Leiden en het Bio Science Park bij zijn landgenoten onder de aandacht te brengen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×