Jan van Houtpenning voor Hans Goossensen

Vertrekkend ambtenaar Hans Goossensen heeft gisteravond uit handen van wethouder Pechtold de Jan van Houtpenning ontvangen. Dat gebeurde tijdens een feest ter gelegenheid van het afscheid van Goossensen uit de gemeentedienst. Per 1 november is hij bij het Ministerie van Economische Zaken in dienst getreden.

Goossensen heeft zich jarenlang voor een groot aantal actuele projecten binnen de gemeente ingezet. Zo had hij een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van het stadspromotiebeleid en marketingbeleid, de evenementenregeling, de realisering van het Von Sieboldhuis en van het Japanjaar 2000.

De laatste jaren heeft Goossensen zich bijzonder met de ontwikkeling van het Grote Steden Beleid beziggehouden. Hij heeft daar veel van de grond gekregen en wordt zowel intern als extern als boegbeeld van het Grote Steden Beleid gezien. De Jan van houtpenning is een onderscheiding voor ambtenaren die zich gedurende een lange reeks van jaren bijzonder voor de gemeente verdienstelijk hebben gemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×